Party Mix

Echipamente audio profesionale


ECHIPAMENTE

mai 22nd, 2024
Comentariile sunt închise pentru Sony SoundForge 10

Sony SoundForge 10

COMUNICAT DE PRESĂ: Sony Creative Software, un important furnizor de echipamente  video profesionale și aplicații audio de producție, a anuntat astazi disponibilitatea de Sound Forge ™ Pro 10 o  suită de producție audio digitala.

Sound Forge Pro 10 are caracteristici noi , iZotope ™ 64-biți SRC ™ (rata de conversie eșantion), MBIT + ™ cuantizare (sample rate conversion). În plus, Sound Forge Pro 10  oferă îmbunătățiri exclusiviste noi, inclusiv ferestre personalizate, layouts, metadata editing, optimizările de performanță, și tutoriale interactive. Aceste caracteristici noi a crea un mediu puternic și flexibil de productie audio, creșterea fluxului de lucru și a eficienței si o calitate de exceptie audio a software-ul Sound Forge.

„Producția audio digitală este bun necesar nu numai industria de înregistrare traditionala, dar, de asemenea pentru  dezvoltatorii de jocuri video, post-producție, producătorii video, creatori, designeri web mass-media de sunet, și producătorii de conținut mobil de dispozitive.

Sound Forge Pro noi 10 Feature Highlights

Tutoriale interactive
Sony Creative Software ofera tutoriale interactive unice pentru a oferi demonstrații walkthrough de caracteristici comune și funcționalitatea, inclusiv arderea CD-uri DAO, înregistrarea de vinil și de restaurare, în scopul de a ajuta utilizatorii să petreacă mai puțin timp de învățare și de editare de mai mult timp și proiecte audio mastering.


4 / 5 stars     


Comentariile sunt închise pentru Sony SoundForge 10


0 Comentarii


Comentariile sunt inchise.