Party Mix

Echipamente audio profesionale


ECHIPAMENTE

mai 22nd, 2024
Comentariile sunt închise pentru Noile sisteme Blu-ray Home Theater de la Samsung

Noile sisteme Blu-ray Home Theater de la Samsung

Samsung Electronics a lansat astăzi noua generaţie de sisteme Blu-ray Home Theater; modelul HT-C6730W, care a primit premiul CES „Best of Innovations 2010″ şi modelele HT-C7530W şi HT-C6500. Toate cele trei modele introduc un design retro, cu un model de speaker „no grill” şi sunt dotate cu noua tehnologie Crystal Amplifier Pro, care asigură o reproducere perfectă şi o interferenţă minimă a sunetelor.

Pentru prima dată, sistemele Samsung Home Theater au acces la serviciul Internet@TV prin aplicaţia specială Samsung Apps. Samsung Apps pune la dispoziţie aplicaţii uşor de navigat, furnizate de servicii precum USA TODAY şi YouTube. În plus, HT-C6730W şi HT-C6500 beneficiază de conectare Wi-Fi încorporată, în timp ce HT-C7530W va dispune de Wi-Fi prin intermediul aparaturii speciale incluse în pachet. Toate modelele noi dispun de conectare Digital Living Network Alliance (DLNA) prin care se poate transfera conţinut cu alte aparate electronice din reţea

Samsung HT-C6730W – premiul CES „Best of Innovations 2010”

Modelul 1330W HT-C6730W a fost conceput pentru pasionaţii home theater şi este cel mai puternic sistem audio oferit de Samsung cu 7.1-channel surround sound, care oferă cu siguranţă utilizatorului o experienţă unică. Sistemul prezintă un procesor digital integrat (DSP – digital signal processor) care permite o experienţă 3D cât se poate de realistă. Cu o redare video playback de 1080p atât pentru discurile Blu-ray cât şi pentru DVD-uri, unitatea audio suportă HD Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio. De asemenea, sistemul include 8 boxe, o unitate centrală, un subwoofer de dimensiuni mari, două boxe înalte şi patru surround (inclusiv boxele satelit wireless).

Modelul HT-C6730W este disponibil într-un negru intens, cu un finisaj lucios care îi conferă eleganţa ce se potriveşte sunetului de calitate.

Samsung HT-C7530W: echilibrul perfect între design şi performanţă

Designul modelului Samsung HT-C7530W de 800W propulsează sistemul de home cinema către noi înălţimi. Cu un design Crystal, HT-C7530W se potriveşte perfect cu estetica designului de interior modern, completând în acelaşi timp linia elegantă Samsung HDTV. Aducând mai mult cu piese de mobilier de ultimă generaţie, decât cu elemente de acustică, sistemul are o textură specială de lemn şi este incoporat într-un material translucid care îi conferă un aspect premium. Sistemul de 5.1 canale constă în 2 boxe satelit înalte, 2 boxe wireless pentru depărtare, o unitate centrală şi un subwoofer activ.

Samsung HT-C6500: caracteristici impresionante într-un pachet atât de mic

Modelul HT-C6500 de 1000W oferă experienţa perfectă a unui sistem home theater creat pentru spaţii reduse. Sistemul beneficiază de sistem Wi-Fi incorporat, memorie de 1GB, 5.1 canale şi o calibrare automată a sunetului la un nivel superior, totul într-un pachet compact care nu afectează calitatea audio sau videoComentariile sunt închise pentru Noile sisteme Blu-ray Home Theater de la Samsung


0 Comentarii


Comentariile sunt inchise.